Nezastavujeme činnosti – nově jedeme online

22.10.2020 – Současná doba a také nová opatření navazující na epidemii koronaviru v ČR se odrážejí ve všech oblastech našeho života. Ačkoliv přijímáme opatření i u nás v Sociální agentuře, nadále poskytujeme služby našim klientům v co nejširším možném měřítku.

Chápeme, že naši klienti mohou mít nyní větší obavy přijít osobně do Sociální agentury na konzultaci, proto jsme se dostatečně připravili a můžeme vést konzultace online. Připojit se dá přes Microsoft Teams nebo přes Skype, pokud klient nemá možnost takového připojení, tak je ještě varianta si zatelefonovat s pracovnicí a konzultaci vést po telefonu.

V těchto dnech probíhá také online kurz Finanční gramotnosti a pracovně právního minima v rámci projektu Lávka II. Všech osm účastníků kurzu je připojeno z pohodlí domova do aplikace Microsoft Teams a program probíhá víceméně stejně, jako kdyby byl za osobní účasti klientů.

V případě zájmu vstupu do projektu Opera a dalších dotazů neváhejte kontaktovat osobní poradkyni Mgr. Zuzanu Bartošovou na telefonním čísle 724 266 825.

Těšíme se na spolupráci!

0 replies

Napište komentář

Chcete se zapojit do diskuze?
Neváhejte nám napsat!

Napsat komentář